ÖL, ÖL ,ÖL

Jag skulle ju bara till centrum och kolla lite efter jobbet.. meeeen, jag träffade på Peter.. jag kom på "smarta" idén att gå och dricka EN öl..vi började med en(två) öl på edelweiss.. sen gick vi vidare på bolaget.. VIDARE till parken bakom Råsunda.. dit kom även Angelica :D Hon vart ju sugen på att gå VIDARE.. Jag & Peter var hungriga, så vi gick till lokalkrogen.. där vart det en smarrig plankstek och öl till maten.. yummie.. jag var duktig.. drack inte mer än så :) sen kom Älskling och hämtade mig.. Nu sitter vi hemma och jag måste avsluta för det började precis en film.. imorgon blir det utgång med Adde&grabbarna.. wiieee :) Trevlig helg!! Kramelikram/E


(Varför kan man ALDRIG bara ta EN öl? ) någon som har något svar????

Löning! :)

Trött! Dags att sova kanske! men C låter mig inte sova än, (för tidigt)haha! Löning idag, självklart ilade man till centrum direkt efter jobbet.Hittade bara ett par jeans från Gina, nageldekoration från åhlens och ett nagellack.. Efter det vart det Ica maxi.. vi köpte mat för 2dagar, det gick på 500(!!!)kr.. hur lyckas man?? 2 arbetsdagar kvar denna vecka, skönt.. Vad händer i helgen då??

vem tror du har kissat längst av Rocky&Drago??image7

Hello boys and girls!

Nyss hemkommen från jobbet.. att dom får köra slut på en sådär.. känns som varken kropp eller knopp funkar efter en dag på jobbet!! nu återstår "bara" tvätt och matlagning kvar, sedan får man sätta sig och pusta ut!! Men man ska inte klaga, livet är väl bra underbart mina vänner??

Älskling kom hem igår kväll och överraskade mig med massage, gos :) Sov gott efter det!! hihi

Lyssnar på "Creeping death"  från Metallicas spelning på Stadion 12/7. Det var den bästa, största spelningen jag har varit på och kommer ha varit på under hela mitt liv :)  kan aldrig tacka min älskling nog för att han fixade biljett till mig!
image6

Som ni ser har jag börjat skriva lite mer blogg, efter att ha läst andras bloggar ett bra tag nu så tänkte jag att det kunde vara kul att börja vara lite intensiv själv i skrivandet :)

Nu är det tvättdags. tjipp!

Love!

Fick ett vackert sms av min sötboll! blev rörd till tårar!!!

Jag älskar, älskar älskar dig. Från det kan ingen hindra mig, och vad som än händer imorgon och idag. Kan ingen älska dig mer är JAG!!! / Calle



(jag halkade ur badkaret idag, och slog mig rejält, SMIDIGT, mouahaha, hur lyckas man?)