GYNNING!

I just looooove her!!!!! Grym hon är :) Tänk när hon själv får barn.. snygga morsan :)
Verkar inte bara vara jag som diggar henne :) : )

nu får det räcka..

Var inget på tv ikväll, så jag myste med C tills han somnade, sen fortsatte jag att sitta här vid datorn.. men det får nog räcka nu.. börjar "tidigt" imorgon..13 alltså.. mina babes är så söta där dom ligger, så det ser lockande ut att krypa ner..
förresten, grym sida jag hittade ikväll :)
www.bluebox.se kommer nog inhandlas mycket därifrån :)

 Celia när hon lekte i handfatet tidigare ikväll :) hann inte fånga henne på bild när hon låg däri så sött :)

Nu  cigg sen sova!!! försöka går ju iaf... Natti natti

Smakar blä!

Brända popcorn är inget att rekomendera!!!

Celia sitter i handfatet, tydligen kul. Karln min spelar guitar hero, och jag läser bloggar.. försökte plugga lite teori men det gick ej så bra!


1år!

Sedan jag startade min blogg... Inte speciellt aktiv, hehe.. tycker det är kul med bloggar, skulle gärna skriva lite mer.. men vad ska man skriva om? Tycker att de flesta skriver om samma saker, har samma bilder osv..
Mycket hände iaf 2007, jag fann mannen i mitt liv, flyttade ihop med honom, nytt jobb, nya bekantskaper, skaffat bebis! :) Hoppas 2008 blir lika bra och att det går ..ungefär lika fort :) , bara man hinner med allt man ska göra...

Dags att fixa lite här hemma innan det är dags att röra sig mot jobbet :(

 Beebis - Celia! :)  Celia ca 1månad.

Nykära :)  nån vecka efter att vi träffats :)

 Sveriges man finalen April-07 Jag och Jennica

HasselaResan Me and my Love :)


Hassela-Resan....

Kan ju börja med att skriva att det var fest tre dagar non-stop!

Har inte orkat skrivat något tidigare..

Bussen avgick alltså 11 i Lördagsmorse.. Alla (40) var i tid förutom...Anki..(såklart) hahaha.. så vi fick snällt vänta på henne.. Vi hade väl åkt 20min eller liknande så kom bärsen fram.. var inte lång tid innan man var inne i dimman..Stannade och käkade på vägen.. träffade lite leksandsfan..blev väl lite diskussion med dom .. Väl framme i Hassela blev vi avsläppta vid afterskin eftersom dom som hade anordnat resan ville ner till vår stuga och fixa iordning.. blev nån öl där.. tror att vi rätt snabbt visade vilka vi var, haha.. Vidare ner till stugan.. spriten var framme.. var bara att fortsätta.. mer än så minns man inte av den kvällen :$ .. blev tacos till middag.. bastu senare på natten, däckade nångång vid ett?! kanske.. haha...
Söndagmorgon, vaknade med VÄRLDENS bakfylla.. :( låg till sängs mest hela dagen, förutom ett besök upp till afterskin ...försökte äta och dricka, gick inte. fick inte behålla nånting .. följde iaf med senare på kvällen också..drack en drink, sen tillbaka till stugan.. min karl var så rejält berusad och på partyhumör :), så jag fick försöka sova själv..var inte det lättaste eftersom vi hade med oss världens musikanläggning och vi fick rummet närmast vardagsrummet..väggarna skakade!! Nyårsmorgon, vaknade Calle upp med världens bakfylla.. haha... men jag var ju "pigg" vid det här laget.. Jag och ulla gick upp till backen(efter nån jäger och bärs) och skulle hyra pulka, (var inte i skick att åka skidor..) men när vi var framme var det 15min kvar tills backen skulle stänga så vi lånade en av killarnas och fick testa ett åk iaf :) ner till stugan, käka lunch, grillen var igång med hamburgare och korv! Sen var det bara att ta det lugnt tills man skulle göra iordning sig för kvällen.. det var segstartat att börja dricka!!! Till middag serverades iaf grillad fläskfilé och kyckling med olika sallader, smask .. :) paaarty .. vid 23 rörde vi oss upp mot Nattklubben.. var ingen höjdare ..inte värt de 180:- vi betalade iaf... firade 12-slaget med allihopa... drack nån öl till, sen ner till stugan igen där festen fortsatte.. kom lite folk på besök .. inget höjdarfolk enligt mig.. jag gick och la mig vid 3 ungefär.. borde jag Ej gjort.. för senare hade en av besökarna däckat, det skulle han inte gjort för han blev av med håret och ögonbrynen, vitlöksdressing och ketchup över hela huvudet..tycker faktiskt det var rätt åt han ;) Ingen av våra killar fick behålla håret heller, så alla vart rakade till slut.. vilken tur att dom inte gick på oss tjejer... bussresan hem var jääkligt lugn.. såg 2 filmer och några avsnitt av simpsons. Resan var helt klart lyckad!! Hoppas vi alla kan träffas och ha en fest till igen!! :)

Lite bilder...
                     gäst! Jimmy hade tur med brudarna där uppe(besökare)