vad är väl?

vad är väl ett slick i röven..om 10år?
vad är väl ett brustet hjärta ..om 10år?
vad är väl 10.000:-..om 10år?
vad är väl DU..om 10år?

Ok, nu vet jag inte alls vad jag skriver om..


Krossad, knäckt, förstörd...

Nu har det gått 15dagar sen han flyttade, det blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag som går..Slutade mitt arbetspass 20.30 ikväll, efter det tog jag en cigg, på jobbet.. kände att jag inte hade bråttom hem.. för vad f*n har jag bråttom hem till? Kändes som att jag lika gärna kunde stannat där och jobbat hela natten, har aldrig känt så förut..Då ville jag bara hem så fort som möjligt.. Hade ont i magen hela vägen hem, har inget att gå hem till :-( Min katt visserligen, men hon klarar sig ju själv.. Min lägenhet ser ut som kaos!! Precis så som mitt liv är!!!! Har ingen motivation till att städa.. varför egentligen?! Blir inte bättre av det.. Eftersom min hyra är skyhög så är jag pank denna månad , jag får förfrågan om jag vill åka med på kryssningar hit och dit, om jag vill träffas på en fika, middag..osv.. Jag kan ju bara tacka nej, eftersom det ekar i min plånbok.. Jennica har ett presentkort på kryssning som vi måste försöka komma iväg på så snart som möjligt.. Kanske får ha tankarna på annat håll ett par timmar iallafall... Tack gumman för att jag blev tillfrågad! :-) Vi ska klara detta..visst..!!!? Miss u honey!

Ta hand om varandra där ute i landet.. (man vet inte vad man har förens man mister det,) = den bittra sanning, min sanning! 

 
mitt hjärta kan

Lägga ner kanske..

Vad gör det egentligen att jag skriver här? Får inte tillbaka honom ändå.. :-(

Borde kanske lägga ner tills jag är på fötter igen..

Förlåt..

Ja gumman, detta är en deppblogg just nu.. Förlåt..

Depp...

Jag har så ont i magen.. hela tiden, ni som separerat vet nog vilken känsla jag talar om.. Jag kan inte sluta tänka på dig.. Önskar att detta var en mardröm, att jag vaknar upp imorgon och att du fanns hos mig igen, att jag fick krama och pussa på dig som vanligt.. Var hos mamma på middag ikväll, men kunde ej stanna länge då mina tankar far iväg och det blev för jobbigt att sitta där och hålla upp ett sken.. Min mor sa: det kommer vara jobbigt fram och tillbaka en längre tid..Hur ska jag orka?! Nu verkar det gå åt helvete med lägenheten också..! Är det något som skall gå bra för mig nu eller ska jag hamna i en riktig svacka där jag inte kommer att orka tala med några vänner och bekanta? Det är så jobbigt att hålla uppe humöret.. Nu blir det soffan och gråta sig till sömns..som alla andra kvällar :-(

//E


sitter som ett frågetecken

Det är ju kul att folk kan tala klarspråk...

Förlåt Carolina

Men denna text stämmer så bra in på mig just nu :

when you are with me i hate you, when i am alone i miss you
if i dont let go i will loose, i am a witch.
i am afraid that i loose whatever i do.


Så förbannad.. !!!!!! Och sårad..

Hur kan man vara så jävla elak som DU är.. "Du har insett var du har förlorat, och jag har insett vad jag inte har förlorat" hur i hela jävla helvetet kan man vara så jävla elak och respektlös när man har varit ett par och delat allt med varandra? Du krossar mig som en liten jävla myra, hur fan kan du..?


Venus

Min vännina känner sig skändad, för jag råkade ta henne på hennes S.K venusberg, det mina vänner, det är lägre än glocalnet.. Jag är inte kär i henne, men känner mig så ensam.. :-(  Varför är det fel när killen hon talar med i telefonen runkar av sin bästa kompis?! I skrivandet stund sitter jag med hårfärg i skallen, vet ni vad, jag ska bli BLONDIE.. crazy! Håller ju på att förändra mitt liv, och man måste ju börja nånstans.. Ikväll skall jag och Paula gå till "lokala" (krogen) och sörpla lite öl ;-D Hoppas jag inte blir full och galen.. Jag ska ju ändå jobba imorgon.. Hoppas ni har en trevlig kväll :-)

Här killar, lite vägledning



Lätt att vara efterklok...

Sinnessjuk värk i mage och hjärta.. faaaaan.. så jävla efterklok man är..
om jag ändå kunde spola tillbaka, som i en bra film...


Hate that I love you...

Nya snyggingar...

Skrev nyss om att hjärtat mitt är brustet, men det är lite bättre nu då jag klickade hem dessa snyggingar.. Gissa om jag kommer att göra succé ;-)


Jag är nöööjd!

fdg
have2have.se

Det har gått sönder..

Mitt hjärta är brustet..

aads

Ps: Om du nu läser detta, jag älskar dig...

Det blir nog bra det här ska du se!

Nu är det 4dagar sedan jag och min sambo separerade, jag har inte fått någon förklaring och undrar vad som utlöste allting.. Lite svårt att veta när karln inte vill tala med mig.. =( Sådana är dom.. tror jag..
Har ingen säng då han tog med sig den så jag får sova på soffan, =ryggvärk!! Kanske därför jag är så trött och mår så dåligt hela tiden??
Har iallafall köpt ny dator och väntar på att den skall levereras =))
Sedan har jag lagt ut min lägenhet på byte och idag ringde en tjej och var intresserad, vi ska ses imorgon =) Hoppas detta går vägen så får jag nog flytta snart, behöver inte så här stort nu när det bara är jag och min bebis.. Jag håller tummarna för att det skall blir ett byte=)

Igår var en mysig dag då
Paula var på besök, vi åt lunch och Gino =) Hoppas hon kommer över idag också =) Vi tänkte ha lite party i helgen, like old times =))

Later...

Blogghjälp?!?!

Fan vad kass jag är på bloggdesign, men jag försöker.. Nu har jag fått min egna Ipod på sidan, men det ser heelt förstört ut på bloggen nu.. :-(


HJÄLP MIIIIG !



Metallica..

Metallica´s nya album "Death Magnetic" 

2days left..

Aiiiit !?!


JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG

För er som inte vet hur jag såg ut när jag var ungdom.. På glada 70-talet så kommer här lite bilder ;-)



gh




(Detta var lite tidigare än glada 70-talet)

Och sista :-)



Ville bara visa detta eftersom Jorden tydligen skall gå under idag och jag måste få minnas den goá, glada tiden i mitt liv :-)




Galet

Ja, jag tjatar om denna jävla Sotare, för jag blir så jä*la irriterad.. Fick en lapp i brevlådan igår om att dom inte tänker komma förens IMORGON.. Varför skickar man ut lappar om fel dag!? SUCK
Vaknade av att min sambo ringde och ville att jag skulle kolla om det var strömavbrott här hemma, för det var det tydligen i resten av orten.. Jo, visst var det det.. Vilka tankar snurrade i huvudet på mig då? "faaan, då kan jag inte läsa blogg" hahaha, som tur var kom elen igång rätt snart.. =) Snacka om att man är beroende..
Mitt arbetspass är icke roligt idag.. =( Klockan 13 börjar jag slava och slavar ända till 21.. Mycket bajs blir det under den tiden..
 

Later


Idiot!!

Jag bajsar på sotaren nu.. klockan är 14:52, jag har väntat sen 8:30 i morse på dig, hörde du det?!! Klart du inte gjorde.. Ta upp hela min j*vla dag, så dyker du inte upp.. DAAHHHH! Hela min dag är förstörd, och nu blir den ännu mer förstörd då jag måste gå och arbeta..

fuck...

Satans syyyr!




 


Har sotarn dykt upp än tror du ?! NEEEEEEEEJ! Jävla skit!


Güten morgen ...

Güten morgen (som "Kenza" Kinza skulle sagt)
Vaknade på soffan, kallt som satan, men men katten på magen.. kurrr!
La mig i sängen, drog för gardinerna och skulle somna om.. Precis när jag hade slutit mina ögon och skulle få min skönhetssömn kom på jag att "JUST FAAAN, sotarn skulle komma idag" Helvete, bara upp att Diska och städa.. Kan ju inte se ut som crap när dom kommer..eller hur..

Paula vad gör du min sköna höna? Hunden måste rastas! Även jag, så ta din lilla stjärt och hoppa ur sängen nu..!


Nånting gott..

bakfull och sugen på något gott... en smoothie hade inte varit helt fel..´

Läs :
www.paulicious.blogg.se

tack på förhand!