Kvällen i korthet

Blev ett krogbesök, (eller två)..efter många om och men.. MEN, herregud, vad var det för folk ute? Bara sådant man stör sig på... och så stötte jag på ett par oförklarliga saker.. när spriten går in hos vissa folk undrar man ju varför i hela helve*et dom dricker?JAG, Erika Eriksson höll mig "nykter"(jag snärtade förbi med ett leende) ,(?) en kväll som denna iaf.. var ganska kul att se dessa odrägliga, fulla sattyg ute, hoppas jag inte ser ut som ER när jag är berusad, hahaha...vilket inte skulle förvåna mig, tyvärr.. Just i denna stund sitter jag och smuttar på en bacardi, vattenmelon, saft egentligen.. funderar på om man ska krypa ner med C, alltså katten C... Min mänskliga C befinner sig inte på plats just nu vilket gör mitt sänggående mycket tråkigt..
En person har försvunnit ur mitt liv och den här kvällen var sig inte lik utan denna ! :'( tråkigt, men sant.. ska det vara så så får jag ta det.. helt enkelt.. inte enkelt, men ändå..

Nu skiter jag i detta och kryper ner..

So long....

This is my story..

Har blivit ombedd att skriva mer blogg... om mitt händelserika liv...
Veckan har rullat på fint och jag har precis jobbat klart veckans sista arbetspass, sitter och avsnjuter en Heineken.. Och jag undrar vart allt ölsugna folk håller hus? Väntar på ett samtal, hoppas han vill umgås med lilla mig ikväll.. för annars går jag fan ut själv och dricker öl.. man träffar väl alltid på nån.. =)
Eller ska jag vara en duktig flicka och sitta hemma, för att imorgon ha tvättstuga och röja upp min lya?! Jag är inte så duktig på att hålla ordning tyvärr.. och detta påpekas av vissa =) Måste även börja rensa ur och packa inför flytten som går av stapeln den 13/12.. Ska bli mys att inreda min nya lya! Dock inte i nån julstämning, jag tänker skita totalt i julen i år.. Har sagt åt alla att vi struntar att köpa klappar till varandra.. (mer pengar till sprit) hihihih...

Nä, nu väntar duschen och bregottet på att få försvinna..(och Heineken på att få bli uppdrucken)

Skål Gottfolk.. 


Kärlek


Galapremiär!

Vill du gå på galapremiär?

På måndag är det galapremiär för Kärlek 3000. Vem skulle du vilja bjuda på mysig biodate? Maila mig och berätta vem och varför så kanske du är en av dom som äntrar röda mattan på måndag!

Vem är vinnaren?! ERIIIIICAAAA!

Detta fick jag till svar efter att ha Mailat henne!!! =)
Hej Erika! Vad härligt att höra att det går att hitta tillbaka efter ett uppehåll. Det trodde jag var snudd på omöjligt. Klart du och Calle ska gå på galapremiär på måndag: Biograf Saga, Kungsgatan klockan 18:15. Jag mailar dina uppgifter till arrangören så hör dom av sig angående biljetter osv. Ha en härlig kväll på måndag och en bra helg fram till dess förstås!   Hälsar,
Mikaela de Ville
Programledare NRJ Prime

HAHAHA JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!!!


Tack

Tack för att ni finns i mitt liv! Ni vet vilka ni är... Mår bra nu och det är skönt att folk är glada med mig!
Skönt även att höra av det finns folk som är glada när jag får skita.. Den glädjen kan ingen ta ifrån mig..!!

Paulicious!!