HASSELA, here we come!

Imorgon åker vi.. =) ska ner och inhandla det sista.. och jobbigaste.. nyårskläderna.. hoppas verkligen jag hittar något.. vi sover hos svärfar ikväll så vi är i närheten av där bussen avgår.. 11imorgon öppnar vi första ölen... en del börjar nog redan ikväll.. uhh, jag börjar bli gammal, pallar inte sånt längre.. haha..

Har fixat nyårsnaglarna iaf.. billigt hos en vän =))


Önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

HUGS/E.E


"den är inte snygg, men bättre än förut"

var kommentaren min sambo sa om bloggens utseende när han höll på att pula med den :) Men nu tycker jag den är fin! =) Tror den kommer ändras ännu mer..!
Vi närmar oss jul och jag har inte köpt en enda julklapp! Har ingen aning om vad jag ska köpa heller, måste in till stan och trängas med alla andra imorgon som också får lön??! Det är ju såå drygt, men nån klapp måste man ju ha som sagt.. Är det fler än jag som avskyr julen?!

HOPE!

Idag kom en brev på posten från Barncancerfonden.. Tänkte att det bara var reklam eller liknande..
Men så var det ett julkort där det stod :

                                          God jul och Gott nytt år önskas Erica Eriksson
                                    Denna julklapp bidrar till Barncancerfondens verksamhet.
                                                                                  
                                                                                      God jul 
                                                                               kramar Mamma

Ett halsband var det som var julklappen, ett mycket fint sådant...! Det tycker jag var gulligt av min kära mor =) 

                                                                   



                                                      

Och här ska man skriva? :)

Tjena hej!
En trött Erica som skriver.. Gick bra på jobbet, men fyyy vad kallt det var! Tog ett skööönt, långt bad när jag kom hem! Min karl har åkt iväg. Så jag får avnjuta min goda middag själv.. blir ett glas vin till också! :) Inte ofta det händer, förutom på festen då va :)
Middag igår var helt ok.. sällskapet iaf, maten får inget bra betyg av mig! Beställde fläskfilé med kantarellsås, den inehöll EN kantarell! Däremot var ölen mycket god, haha..!
Dags att titta till köttet nu! Blir bingen tidigt ikväll eftersom jag inte har något sällskap, + att jag ska upp tidigt och jobba imorgon.. Lite Avis på er som har nån fest planerad =P

Som min vän Peter brukar säga : Återanvänd aldrig använt Toapapper!


This is my friend Peeete! (smartast i Solna & en tänkare som ni ser) *skrattar*


Utmaning

Utmanar Karin på hennes Blandade val - lista
Pommes Frites - Bröd
Oliver -
Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans - Sång
Sylt - Ketchup
På gröt : Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia -
Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt -
Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDBox -
serien på tv

Snart kan jag ta ur mina skumgummispolar och fixa till håret.. vid 19-tiden kommer svärfar och hämtar upp oss, så ska vi bege oss mot Uppsala och kvällens middag..

 Ungefär såhär ser jag ut nu, haha!

ont ont ont

Började med ryggvärk igår på jobbet, tänkte inte mer på det.. kom hem och fick ännu ondare, kunde knappt röra mig.. Somnade, och vaknade nu idag och har så jääkla ont! Kunde ju fått vara ledig och vila upp ryggen i helgen om jag inte hade så svårt att säga nej till jobb.. ska alltså jobba extra i helgen.. nästa gång jag är ledig helg är när vi åker upp till Hassela :( men vad gör man inte för pengarna.. ?!
Sitter och lyssnar på Petter´s "nya" album.. finns en del grymma låtar alltså :) Dags att börja göra iordning sig för kvällens middag.. trevlig helg! :)


Lucia!

Shooo igen!
Idag är det lucia, har inte sett något luciatåg, kanske beror på att sovit hela dagen, är såå trött jämt.. kan väl bero på detta mörker? hemska mörker :( Snart ska jag iväg och jobba.. sen är det helg, skönt.. jag ska njuta av denna lediga helg!! Imorgon åker vi till Uppsala och äter middag med Calle´s släktingar, hans syster tar examen. Blir nog trevligt :) Måste väl ut och handla lite också kanske. Har inte tänkt köpa mycket klappar, men till de närmaste släkringarna iaf.. Och C såklart.. Jag får stanna på jobbet efter nyår också :) Skönt att ha det spikat iaf, och så vill dom ha tillbaka mig på gamla jobbet.. Så dety behöver jag inte oroa mig för iaf.. Min bebis börjar bli stor :( Tjatar på Calle om att vi måste skaffa en lekkompis till Sahara snart :) fast, den växer ju också .. vill att hon ska vara liten hela livet, hehe..
Kikade in på Voice hemsida och hittade dessa bilder! Sikket fint Luciatåg va, hahah.. Skulle gärna bli v'äckt av Gynning! :)



 men kanske inte av Bert, hahaha

Mitt enkla liv..

tjenaretjenare..och talar ut...
Efter ett långt uppehåll skriver jag igen! Allt är under kontroll här! Senast jag skrev hade jag precis fått mitt nya jobb, snart går mitt vikariat ut.. har inte pratat med bossen än om förlängning..men man kan ju alltid hoppas. På måndag ska jag jobba extra på gamla jobbet.. ska bli kul att träffa alla människor därifrån : ) Snart är det jul och allt, USCH.. jag avskyr julen.. stressen och allt som tillhör julen är bara fööör hemsk!! Jag vill försvinna och komma tillbaka till Nyår.. 30/12 åker jag , älskling, Angelica, Ullis, My.. och ca 35pers till Hassela för att fira nyår.. blir nog grymt kul!!! Vi har hyrt en "maxistuga" för att vi alla ska få plats i en och samma stuga.. hehe.. Nyårsfesten hålls på någon nattklubb däruppe.. När vi kommer hem är det nytt år.. undra vad det bjuder på : ) ? Just i denna stund kom jag på att jag måste ha Kattvakt under den tiden vi åker bort.. Vem vill vara kattvakt under nyår kan man ju undra, haha!! Fixar sig väl, kan nog lämna henne hos mamma : ) Jaha, en liten uppdatering alltså.. Jag är ju så sämst på att skriva blogg så när vi hörs nästa gång är det nog 2008! : ) Nytt år, nya möjligheter! 
 
Gott nytt år : )

Krambanan! //E

Söt. Ute och äter en god middag :)
Vår nya familjemedlem! Vår söta bebis!!
Mina älsklingar :)