fredag, helg.. lovely!

Fredag igen, skönt med helg.. sova sova sova:)
ska på anställningsintervju på måndag.. hoppas att jag får det, men jag tror det för att vara självgod :)
Ikväll blir det bara lugnt.. Angelica ringde precis och frågade om jag ville komma in till stan och dricka lite öl, men när jag kände efter så känns det för jobbigt att ta sig hem därifrån. Inte så kul att åka hem sent själv heller. Imorgon ska jag se bror hoppa fallskärm, usch.. det skulle jag aldrig göra.. sen ska jag möta upp älskling på garbo,han ska käka middag med jobbet först, sen blir det party!  hoppas det blir kul där.. Kanske åker till Adde och förar. Nu ska jag och C åka och handla lite gott inför  vårat fredagsmys! kanske blir en film också.. Trevlig helg!!

Bambo mambo sambo

Blev som sagt inget häftigare än film igår, vi såg Rush Hour 1 .. 2an får bli en annan dag och 3an får vi se på bio :)
Ikväll ska jag in till stan och träffa Elinor och Sanna, det är nån "fjortisfestival" Om det är Voice, eller NRJ som har nån musikhistoria.. ville bara uppdatera lite, måste fixa mig Elina ska hämta upp mig så ska vi ner på centrum en sväng, kanske hittar något nytt till ikväll :) Ha en bra dag! (och kväll)

Uttråkad tjej tog kort igår kväll :


Calles fredagsnöje, CS och ett glas vin haha

Diggar ni min nya Turrestil? haha

 fråga mig inte. haha

denna bild togs i onsdags, dyngraka i taxin på väg hem med Donkenmat, haha

Byeee cuuties


Update!

Längesen sist nu(igen) jag är rätt kass på det här med att skriva blogg, hehe!
Jag och min älskade har bestämt att flytta ihop nu. Det känns helrätt! Han har hämtat hit sin dator nu iaf.. resten av grejerna får vi hämta i slutet av månaden, då han har betalat hyra för denna månad också! I Tisdags var vi ute en sväng med Svärfar och fru´s båt, det var myysigt.. vi badade och åt italienskt. Tänk om man hade egen båt!!
I onsdags var Elina, Elinor och Christian här, vi grillade och drack gott :) Elinor och Christian åkte hem tidigt för dom skulle jobba dagen efter, men vi fortsatte och tog sedan en bysväng. Men usch vad tråkigt det var. Inte mycket folk ute :( Var väl lika bra att vi åkte hem tidigt då ingen av oss var speciellt nyktra, haha.. Jag ringde på nytt jobb idag.. Men det var ingen som svarade där så jag spelade in ett meddelande, får se om dom ringer upp annars får jag höra av mig nästa vecka igen..Älsklingen ligger på soffan och sover just nu, så det blir nog inget större kalas ikväll. :) Är nog skönt , jag är inte så på att göra något ikväll heller.. Kika på film och mysa istället låter väl bra? Blir nog den gamla klassikern "Vi hade iaf tur med vädret" Nu måste jag försöka få liv i hjärtat så han kan sova ikväll! Hoppas ni får en trevlig helg.. :) Hugs/E

Lite bilder :)
Älskling på båtturen :)
image9Hjärtat storstädar mitt badrum ;)Han kan om han vill! :)

jadu, detta är då jag som är uttråkad!!hahaha

Vad glada och kära vi ser ut här :) :)